Medlemslogin

Søg på Dansk Dalmatiner Klub

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på Dansk Dalmatiner Klub

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×

Hvalpeliste regler

Dansk Dalmatiner klub arbejder for at dalmatineren forbliver en, på alle måder, sund og rask hund med de egenskaber der er typiske for racen.

Derfor stiller Dansk Dalmatinerklub også lidt strengere krav for optagelse på vores hvalpeliste end kravene for optagelsen på Dansk Kennelklubs hvalpeliste.

Kravene for optagelse på Dalmatinerklubbens hvalpeliste kan ses her.

 • 1 års uafbrudt medlemskab af Dansk Dalmatiner Klub umiddelbart forud for optagelse på hvalpeliste. Medlemskabet regnes fra betalingsdato.
 • Hvalpemoderen skal ved parring være fyldt mindst 2 år.
 • Hvalpemoderen må ved hvalpefødslen ikke være fyldt 8 år.
 • Hvalpemoderen bør kun opfostre 8 hvalpe i et kuld, men må undtagelsesvis opfostre op til max. 10 hvalpe. Hvis der beholdes mere end 10 hvalpe, skal de overskydende hvalpe ammes af hundeamme inden hvalpene er 5 døgn gamle, og indtil de vænnes fra.
 • Hvalpemoderen må højst have født 3 kuld, incl. det kuld, som ønskes optaget på hvalpelisten.
  Et fjerde kuld kan optages på listen, hvis tæven i de 3 første kuld har fået max. 15 hvalpe.
 • Mindst 1 af hvalpenes forældre skal være testet bilateralt hørende, d.v.s. hørende på begge ører. (Hvis begge avlsindivider er danskregistrerede, bør begge være høretestet).
 • Alle hvalpe i opdrætterens seneste kuld er solgt med sundhedsattest. Alle hvalpe i kuld, som er optaget på hvalpelisten, sælges med sundhedsattest.
 • Kuldoplysningsskema returneres i udfyldt stand, når hvalpene er 8 – 16 uger gamle – og senest ved fire måneders alderen.
 • Hvalpene står på hvalpelisten i 2 måneder, derefter forlænges kun mod yderligere henvendelse med én måned ad gangen, dog max. indtil hvalpene er 7 måneder gamle.  Seneste nyt


  Dalmatineren

  5. juli 2019
  Juni udgaven af Bladet Dalmatineren kan nu ses på hjemmesiden.
  Den trykte udgave forventes afleveret til Postnord midt i næste ugen


  Planlagte Kuld

  23. maj 2019
  Der er nu 7 opdrættere der har meddelt at de planlægger kuld i år, og da det erfaringsmæssigt ikke er alle der melder ind kan man se frem til rigtig mange hvalpe i resten af året 2019


  Adgang for medlemmer

  Glemt adgangskode ?
  På login siden findes en mulighed for at få tilsendt en ny adgangskode klik her

  Hvis det ikke virker kan klubbens webmaster kontaktes  web@dalmatinerklubben.dk kan medlemmer få en adgangskode til den lukkede del af hjemmesiden.