Medlemslogin

Søg på Dansk Dalmatiner Klub

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på Dansk Dalmatiner Klub

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×

Før du køber hvalpNår den dag kommer, hvor man har besluttet sig for at købe hund, bør man lige tænke sig om en ekstra gang. Det er ikke nok, at man har hus og have, og at vejret er dejligt. Beslutningen om at anskaffe sig en hund får vidtrækkende følger såvel nu, som når ferien er forbi og i en lang årrække frem.

• Hvem skal passe hunden, når man skal ud og rejse?

• Hvem skal passe hunden i det daglige og sørge for dens opdragelse?

• Har man økonomisk mulighed for at give en hvalp den rigtige kost under opvæksten og de nødvendige vaccinationer?

• Kan man beskytte hvalpen i den første periode mod mindre børns hårdhændede og ubetænksomme behandling og alligevel samtidig præge hvalpen konstruktivt?

Har man evt. mulighed for at tage hjem i frokostpausen og sørge for, at hvalpen bliver luftet og får selskab i de første måneder, indtil den kan klare at være alene hjemme hele dagen?

Dette er blot nogle af de problemer, man bør gennemtænke, inden man tager ud og køber en hvalp.

Når man har gjort alt dette op og som resultat fundet, at man kan tilbyde en hvalp forsvarlige og rimelige levevilkår, så melder spørgsmålet sig; hvor skal man købe sin hvalp? Skal det være i en stor kennel, eller er det bedre med en lille kennel (privat opdrættet)?

Dansk Kennel Klub har lavet en Video med titlen "Før du køber hund", som det anbefales at se inden man køber hvalp. Den har en varighed på ca. 36 min.

Hvor kan man få oplysninger om, hvor der er hvalpe lige nu eller i nærmeste fremtid?

hvalpelisten kan man se hvor der er hvalpe lige nu.

Man bør henvende sig til Dansk Dalmatiner Klub's formand.
Her kan man få oplyst, hvordan man finder frem til de aktuelle hvalpekuld eller til de af kennelklubben godkendte dalmatiner kenneler. Det kan godt betale sig at gøre en del ud af at undersøge de forskellige muligheder, i stedet for at købe en hvalp det første og bedste sted.


Held og lykke.....


Aktiviteter/kalender


25. juli 2020
Generalforsamling i Vildbjerg kl 15.00

Kalenderoversigt - klik her

Adgang for medlemmer

Glemt adgangskode ?
På login siden findes en mulighed for at få tilsendt en ny adgangskode klik her

Hvis det ikke virker kan klubbens webmaster kontaktes  web@dalmatinerklubben.dk kan medlemmer få en adgangskode til den lukkede del af hjemmesiden.

facebook

Se facebook siden