Medlemslogin

Søg på Dansk Dalmatiner Klub

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på Dansk Dalmatiner Klub

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×

UDSTILLINGER

Tilmelding til udstillinger foregår via hundeweb.dk - og det gælder alle danske udstillinger og skuer! For at kunne tilmelde sig udstillinger, skal man have et log-in til hundeweb (gratis).

I menuen finder du en oversigt over udstillinger i Danmark og samtidig et direkte link til hundeweb.

Den ordinære tilmeldingsfrist er ca. 5 uger før udstillingen (mandag - på den angivne dato - kl. 23.59).

Den absolut sidste tilmeldingsfrist er ca. 4 uger før udstillingen (mandag - på den angivne dato - kl. 08.00) - bemærk dog at der opkræves et tillægsgebyr på 100 kr. pr. hund. Der er IKKE mulighed for at tilmelde efter sidste tilmeldingsfrist.

Wildcard: Tilmeldingsfristen er ca. 4 uger før udstillingen (mandag - på den angivne dato - kl. 08.00) og tilmelding sker via "Wildcard til klubbens udstillinger".


NYHEDER 2018

  • Nordiske udstillinger - ny udstillingstype som afholdes i hele norden, arrangeres i Danmark af DKK. Man kan opnå titlen Nordisk Udstillingschampion
  • Online-katalog - på DKK's udstillinger vil der fremover ikke blive trykt katalog. Til gengæld vil der være adgang til gratis Online-katalog 2 timer før udstillingen starter. Der vil fortsat være trykt katalog på vores egne udstillinger.
  • Scanning af katalognummer - blev først på året annonceret af DKK. Der var store tekniske vanskeligheder ved årets første udstilling - så scanning af katalognummer håndhæves ikke aktuelt. (Stregkoden scannes ved indgangen - så pas på med at klippe for meget i startnummeret INDEN du er kommet ind på udstillingsområdet !!! Se desuden PM til den enkelte udstilling)
  • Ejer-oplysninger i kataloger og på resultatlister - på grund af den nye EU-databeskyttelsesforordning vises ejer-oplysninger (navn, adresse, telefonnummer) IKKE længere automatisk i kataloger og på resultatlister. Har man ikke givet tilsagn står der blot: "Ejer oplysninger ønskes ikke oplyst". Man kan give generelt tilsagn via MIN SIDE på Hundeweb - gå ind under punktet MIN PROFIL øverst til højre, så kan du give tilsagn nederst på siden. Alternativt skal man markere med et flueben, når man tilmelder sig den enkelte udstilling.


Aktiviteter/kalender


Julefrokost
24. november 2018
Igen i år er der arrangeret Julefrokost efter Juleudstilling
Tilmeding via Nemtilmeld https://dalma.nemtilmeld.dk/4/

Læs mere...

Kalenderoversigt - klik her

Adgang for medlemmer

Ved at kontakte webmaster web@dalmatinerklubben.dk kan medlemmer få en adgangskode til den lukkede del af hjemmesiden.

Klubbens sponsor, hvor vores præmiebeviser kan bruges: