Medlemslogin

Søg på Dansk Dalmatiner Klub

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på Dansk Dalmatiner Klub

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×

UDSTILLINGER

Tilmelding til udstillinger foregår via hundeweb.dk - og det gælder alle danske udstillinger og skuer! For at kunne tilmelde sig udstillinger, skal man have et log-in til hundeweb (gratis).

I menuen finder du en oversigt over udstillinger i Danmark og samtidig et direkte link til hundeweb.

Den ordinære tilmeldingsfrist er ca. 5 uger før udstillingen (på den angivne dato - kl. 23.59).

Den absolut sidste tilmeldingsfrist er ca. 4 uger før udstillingen (på den angivne dato - kl. 08.00) - bemærk dog at der opkræves et tillægsgebyr på 100 kr. pr. hund. Der er IKKE mulighed for at tilmelde efter sidste tilmeldingsfrist.

Wildcard: Tilmeldingsfristen er ca. 4 uger før udstillingen (på den angivne dato - kl. 08.00) og tilmelding sker via "Wildcard 2019".


NYHEDER 2018/2019

I udstillingsreglementet for 2019 er der ingen ændringer for Dalmatineren - der er kun tale om tydeliggørelse af eksisterende regler.  

  • Nordiske udstillinger - ny udstillingstype som afholdes i hele Norden, arrangeres i Danmark af DKK. Man kan opnå titlen Nordisk Udstillingschampion
  • Online-katalog - på DKK's udstillinger vil der fremover ikke blive trykt katalog. Til gengæld vil der være adgang til gratis Online-katalog 2 timer før udstillingen starter. Der vil fortsat være trykt katalog på vores egne udstillinger.
  • Ejer-oplysninger i kataloger og på resultatlister - på grund af den nye EU-databeskyttelsesforordning vises ejer-oplysninger (navn, adresse, telefonnummer) IKKE længere automatisk i kataloger og på resultatlister. Har man ikke givet tilsagn står der blot: "Ejer oplysninger ønskes ikke oplyst". Man kan give generelt tilsagn via MIN SIDE på Hundeweb - gå ind under punktet MIN PROFIL øverst til højre, så kan du give tilsagn nederst på siden. Alternativt skal man markere med et flueben, når man tilmelder sig den enkelte udstilling.


Seneste nyt


Dalmatineren

5. juli 2019
Juni udgaven af Bladet Dalmatineren kan nu ses på hjemmesiden.
Den trykte udgave forventes afleveret til Postnord midt i næste ugen


Planlagte Kuld

23. maj 2019
Der er nu 7 opdrættere der har meddelt at de planlægger kuld i år, og da det erfaringsmæssigt ikke er alle der melder ind kan man se frem til rigtig mange hvalpe i resten af året 2019


Adgang for medlemmer

Glemt adgangskode ?
På login siden findes en mulighed for at få tilsendt en ny adgangskode klik her

Hvis det ikke virker kan klubbens webmaster kontaktes  web@dalmatinerklubben.dk kan medlemmer få en adgangskode til den lukkede del af hjemmesiden.