Medlemslogin

Søg på Dansk Dalmatiner Klub

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på Dansk Dalmatiner Klub

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×

Medlemmer kan søge om tilskud til:

  • DKK's Mentalbeskrivelse - der ydes et tilskud på kr. 250,- Ansøgning om tilskud sendes til klubbens kasserer (kasserer@dalmatinerklubben.dk) senest 3 måneder efter registrering af resultatet.

  • Høretest (BAER) - der ydes et tilskud på kr. 100,- pr. registreret individ, når høretestresultatet er registreret i DKK, og når udfyldt kuldoplysningsskema er modtaget af DDK. Ved hvalpekuld ydes der tilskud til maksimalt 8 hvalpe.
  • Der kan kun ydes tilskud til høretest for hvalpe der opfylder reglerne for at komme på klubbens hvalpeliste. Der kan søges om fuld godtgørelse for hvalpe der viser sig at være helt døve. Disse hvalpe er en del af de 8 hvalpe der kan søges om tilskud til. Ansøgning om tilskud til høretest skal være klubbens kasserer (kasserer@dalmatinerklubben.dk) i hænde senest 3 måneder efter testen.


Seneste nyt


Dalmatineren

5. juli 2019
Juni udgaven af Bladet Dalmatineren kan nu ses på hjemmesiden.
Den trykte udgave forventes afleveret til Postnord midt i næste ugen


Planlagte Kuld

23. maj 2019
Der er nu 7 opdrættere der har meddelt at de planlægger kuld i år, og da det erfaringsmæssigt ikke er alle der melder ind kan man se frem til rigtig mange hvalpe i resten af året 2019


Adgang for medlemmer

Glemt adgangskode ?
På login siden findes en mulighed for at få tilsendt en ny adgangskode klik her

Hvis det ikke virker kan klubbens webmaster kontaktes  web@dalmatinerklubben.dk kan medlemmer få en adgangskode til den lukkede del af hjemmesiden.